tisdag 11 november 2014

United Sisters

Hej!

I morgon mellan 11-13 kommer United Sisters vara i matsalen för att informera eleverna om deras tjejgrupp. Här kommer information om gruppen: 

Vi i har på United Sisters lediga platser kvar i vår nystartade grupp för tjejer* i gymnasieåldern och kommer gärna ut för att informera om denna.

Gruppen träffas på tisdagar kl 17.30-19.30, på Fryshuset i Malmö.

United Sisters vill att varje tjej ska kunna vara den hon själv vill vara och göra det just hon vill. Hos oss kan du träffa andra med olika intressen och bakgrund, ha kul och prata om saker som är viktiga för dig. Gruppen träffas en gång i veckan för att fika, prata, umgås och ha kul. Ni diskuterar och gör övningar kring ämnen som ni själva väljer. Det kan vara alltifrån vänskap, mobbning, relationer, kärlek och sex till självkänsla, normer och jämställdhet. Ni har också chansen att testa olika aktiviteter.

Våra gruppledare är vuxna kvinnor som engagerar sig på sin fritid för att det är roligt och viktigt. Alla i United Sisters har ett tystnadslöfte som innebär att vi inte för vidare personliga saker som vi får veta om varandra. Alla ska känna sig fria att vara sig själva.

Det kostar ingenting att vara med och vi bjuder på fika varje gång.
Vi finns på Fryshuset i Malmö, på Sofielundsvägen 5.

*som tjejer räknar vi alla som identifierar sig som tjejer och/eller har erfarenhet av att leva som tjej.

Mer info finns på vår hemsida: www.unitedsisters.se<http://www.unitedsisters.se>
Eller facebook: www.facebook.com/malmo.unitedsisters<http://www.facebook.com/malmo.unitedsisters>

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar