torsdag 30 april 2015

Slutet närmar sig - historia, rätten och samhället och samhällskunskap

Slutet av terminen och därmed slutet av läsåret närmar sig med stormsteg och därför är det hög tid att du stämmer av hur du ligger till i historia, rätten och samhället samt samhällskunskap. För de som inte är i fas är  i detta läge är F-varningar att vänta.

I ditt eget betygsdokument kan du se vilka kunskapskrav du klarat av (markerade med gult), hur många gånger (räkna kryss) du visat nivå och på vilken nivå du ligger på de olika kunskapskraven. Du kan också se ungefär på vilket betyg du ligger nu.

Alla kunskapskrav måste vara helt uppfyllda på minst E-nivå och vissa fall  flera gånger för att du ska vara godkänd = få E på kursen.

Om du gör klart eller förbättrar någonting som du vill att jag ska ta hänsyn till måste du maila mig!

Jag erbjuder stödlektioner tisdag 12/5, tisdag 19/5, tisdag 26/5, tisdag 2/6.


Historia
I DETTA DOKUMENT finns en förteckning över vilka kunskapskrav som testats med vilka uppgifter och hur många gånger kraven måste uppfyllas. Uppgiften med malmökartor är den sista examinerande uppgiften.

Ditt eget betygsdokument heter "Förnamn hishis01b".

Titta också på de bedömningar och den feedback du fått under läsåret. Bedömning migrationsuppgiften  - Efternamn, Förnamn är ett fristående bedömningsdokument. Nekrolog, Aktör och struktur-uppgiften, Historisk roman, Porträttrullorna och Vad hände på årsmötet?  - har bedömningen i samma dokument som uppgiften.

För att uppnå D respektive B i historia måste förutom  att alla kunskapskrav är godkända på E -nivå respektive C-nivå  minst åtta kunskapskrav vara uppfyllda på C-nivå respektive A-nivå.


Rätten och samhället
DETTA DOKUMENT finns en förteckning över vilka kunskapskrav som testats med vilka uppgifter och hur många gånger kraven måste uppfyllas. Slutövningen är den sista examinerande uppgiften.

Ditt eget betygsdokument heter "Matris kunskapskraven jurät0 - Förnamn Efternamn PAGY".

Titta också på de bedömningar och den feedback du fått under läsåret. Förnamn MR Land och Bedömning öppet brev  - Efternamn, Förnamn är fristående bedömningsdokument. Lagar och regler på olika nivåer, Aktuell rättegång, Juridiska dokument samt de två utvärderingsuppgifterna - har bedömningen i samma dokument som uppgiften.

För att uppnå D respektive B i rätten och samhället måste förutom  att alla kunskapskrav är godkända på E -nivå respektive C-nivå  minst fyra kunskapskrav vara uppfyllda på C-nivå respektive A-nivå.


Samhällskunskap
DETTA DOKUMENT finns en förteckning över vilka kunskapskrav som testats med vilka uppgifter och hur många gånger kraven måste uppfyllas. Uppgiften med malmökartorna är den sista examinerande uppgiften.

Ditt eget betygsdokument heter "Matris samsam01b - Förnamn Efternamn PAGY".

Titta också på de bedömningar och den feedback du fått under läsåret.  Förnamn MR Land, Förnamn Jämföra statsskick, Förnamn argumenterade tal, Bedömning öppet brev  - Efternamn och Bedömning Flytta hemifrån BG14B  - Efternamn, Förnamn är fristående bedömningsdokument.

För att uppnå D respektive B i samhällskunskap måste förutom  att alla kunskapskrav är godkända på E -nivå respektive C-nivå  minst sju kunskapskrav vara uppfyllda på C-nivå respektive A-nivå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar